Supervisie: Werkwijze

Aanvraag

Om een supervisieproces te starten, kan je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Eerste supervisiesessie (60 min)

Omdat supervisie het beste werkt wanneer dit wordt gezien als een langer (leer)proces, vind ik het belangrijk om in de eerste supervisiesessie ook tijd te nemen om kennis te maken. Zo bekijken we wie je bent als psycholoog/orthopedagoog en in welke context je werkt, we staan stil rond verwachtingen, leerbehoeftes en leerdoelen, we spreken af hoe we de supervisiesessies zullen vormgeven en maken een aantal werkafspraken. Nadien kan stilgestaan worden bij een eerste casusbespreking of eerste supervisievraag.

Volgende supervisiesessies (60 min)

Tijdens de daaropvolgende sessies kunnen casusbesprekingen aan bod komen of andere supervisievragen. We geven samen vorm aan jouw leerproces en hebben aandacht voor jouw leerpunten, maar ook voor jouw sterktes en kwaliteiten. We kunnen samen zoeken hoe je die nog meer kan gaan inzetten in psychologische begeleidingen. Hoe vaak er supervisiesessies plaatsvinden, en over welke periode, is iets wat we samen afspreken, en telkens kunnen afstemmen naar gelang jouw noden.

Module wat volwassenen

Module voor wie

module team

Module tarieven