Maak een afspraak

Module afspraak kj nieuw

Module afspraak volw

 
 

Een afspraak maken in onze praktijk in Lievegem kan op twee manieren:

Via het formulier op de website

Een afspraak aanvragen kan via het formulier op onze website, dat je op deze pagina kan vinden. Klik hiervoor op de afbeelding bovenaan deze pagina (rode balk: maak een afspraak). Nadien kom je uit op een reeks vragen waarop we graag een antwoord hebben. Na ontvangst van je aanmelding, bekijken we intern wie van onze teamleden je kan begeleiden. Ons teamlid belt je dan zo snel mogelijk (altijd binnen enkele dagen) terug op om extra informatie te geven en een eerste afspraak te maken.

Telefonisch

Je kan ons ook telefonisch bereiken om een afspraak te maken via het centrale nummer: 0480 67 54 95.

Indien je telefonisch aanmeldt, kan het zijn dat je op de voicemail terecht komt, aangezien er geen telefoons worden aangenomen tijdens therapie- of begeleidingssessies. In dat geval kan je een bericht achterlaten met je naam en telefoonnummer, en dan word je spoedig teruggebeld. Tijdens de telefonische aanmelding zullen je een aantal vragen gesteld worden, zodat we kort een zicht kunnen krijgen op wie je bent, voor wie je aanmeldt en welke zorgen je je maakt. Na de telefonische aanmelding, bekijken we intern wie van onze teamleden je kan begeleiden. Ons teamlid belt je dan zo snel mogelijk (altijd binnen enkele dagen) terug op om extra informatie te geven en een eerste afspraak te maken.

Vragen?

Indien je vragen hebt over de aanmelding, of indien je je afvraagt of je met je vraag wel terecht kan in onze praktijk, kan je ons altijd telefonisch (0480 67 54 95) of via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) bereiken. We helpen je dan graag verder.

Wachtlijst kinderen en jongeren

De buitenschoolse uren waarin wij therapie voor kinderen en jongeren kunnen bieden, slibben stilaan dicht. Voor die uren hebben wij op dit moment een wachtlijst. Op woensdagen en donderdagen gaan wij ook tijdens de schooluren aan de slag met kinderen en jongeren. Wie zich dan kan vrijmaken, maakt meer kans om op heel korte termijn te kunnen opstarten. Naar scholen toe kunnen wij een aanwezigheidsattest voorzien. 

Toch zijn aanmeldingen nog steeds welkom: een wachtlijst kan soms onverwacht snel terug korter worden.

Cliƫntenstop volwassenen

De agenda van onze therapeut voor volwassenen laat op dit moment niet toe om nog nieuwe cliƫnten op te starten. Aanmeldingen zijn voorlopig dan ook niet mogelijk. Personen die reeds op de wachtlijst stonden, krijgen vanaf dat mogelijk is te horen wanneer er voor hen een plekje vrij komt. Vanaf dat de agenda het opnieuw toe laat, zijn ook aanmeldingen terug mogelijk.