Supervisie: Werkwijze

Aanvraag

Wens je een supervisieproces te starten, dan kan je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Eerste supervisiesessie - 60 min

Tijdens de eerste supervisie maak ik ook graag tijd voor voor een kennismaking. Zo kunnen we eerst wat ruimte maken voor praktische afspraken, waarna er nog tijd is voor een eerste inhoudelijke verdieping. Deze praktische afspraken houden voor mij in dat we kennis maken, stil kunnen staan bij hoe we samen de supervisiesessies vorm zullen geven en welke werkafspraken we hierin beiden belangrijk vinden. Hierbij zullen we ook even stil staan bij onderlinge verwachtingen en leerdoelen.

Volgende supervisiesessies - 60 min

De volgende sessies laten we vertrekken van vragen die bij jou leven mbt het therapiewerk. We zoeken daarbij samen wat je nodig hebt om jouw leerproces te ondersteunen. De frequentie van de supervisiesessies stemmen we samen af, afhankelijk van jouw noden, mijn inschatting rond jouw leerproces en de verwachtingen vanuit een eventuele opleiding.

Module wat volwassenen

Module voor wie

module team

Module tarieven