Welkom op onze website!

Psylodie Lievegem is een groepspraktijk voor psychotherapie in Lievegem. We richten ons naar kinderen, jongeren en hun ouders enerzijds, en volwassenen anderzijds. Tenslotte kunnen ook hulpverleners of therapeuten in opleiding bij Psylodie terecht voor vorming en supervisie.

Geen wachtlijsten

We zijn er in geslaagd onze wachtlijsten voor volwassenen weg te werken. Wanneer er kinderen/jongeren aangemeld worden die zich tijdens de schooluren kunnen vrijmaken, is er eveneens een onmiddellijke opstart mogelijk.

 

Psylodie...

Psylodie klinkt een beetje als melodie, en laat dat concept nu net heel goed passen bij onze visie... .


Bij Psylodie vinden we het belangrijk om op zoek te gaan naar jouw unieke melodie: hoe klinkt jouw leven? Welke noten zitten er allemaal in? Van welke stukken van je eigen levensmelodie hou je en welke stukken vind je wat vals klinken? We zijn benieuwd naar jouw unieke melodie en zijn nieuwsgierig om hem te horen. We zullen dan ook goed luisteren naar jou en je melodie, zodat we hem eerst goed kunnen leren kennen, alvorens we verder op zoek gaan... Op zoek, want misschien zijn er ook wel andere melodie├źn die bij jou zouden passen? Misschien kunnen we jouw unieke melodie hier en daar wat aanpassen, zodat die beter aanvoelt en zodat je je melodie ook aan anderen trots kan laten horen? Misschien zorgt het samenspel van jouw en onze melodie wel voor iets helemaal nieuws? Goed luisteren, en samen op zoek gaan naar wat anders of beter kan klinken, daar willen wij voor gaan!

Module kj nieuw

Module psychotherapie volwassenen